Accessoires voor aandrijvingen

Bij alle aandrijvingen van Hörmann is een gevarieerde serie accessoires beschikbaar.

Bijvoorbeeld design-handzenders in verschillende kleuren en ontwerpen. Ook heeft Hörmann een techniek ontwikkeld – BiSecur – waarmee u uw garagedeur, inrithek, verlichting, etc. nóg comfortabeler en veiliger kunt bedienen. En nog meer comfort is altijd mogelijk. Zo kunt u bij de aandrijvingen van Hörmann voor een automatische garagepoort opener de deurpositie opvragen en zien of uw garagepoort open of gesloten is.

Voor meer informatie over accesoires voor aandrijvingen kunt u een kijkje nemen in onze brochure.

1/ Voor ieder wat wils

handzenders.jpg

Voor ieder wat wils

De handzenders van Hörmann kunt u in een breed scala aan kleuren en decors verkrijgen. Bijvoorbeeld een hout- of titaniumoptiek, passend bij het interieur van uw auto. Rustige of felle kleuren? Er is altijd een handzender die bij uw smaak en imago past.

Ongevoelig voor storingen

De handzenders van Hörmann zijn ongevoelig voor storingen, dankzij de 128-bits-codering. Bovendien hebben ze een stabiele reikwijdte. De stevige behuizing met ingebouwde antenne is schokbestendig. Als u een tweede handzender heeft, kunt u de gecodeerde overdracht simpel van handzender naar handzender kopiëren.

2/ Voor binnen en buiten

Voor binnen én buiten

Wilt u uw garagedeur of inrithek automatisch bedienen met een codeschakelaar of een vingerscanner? Met getallencode of transpondertechniek, per sleutelschakelaar of met uw eigen vingerafdruk? De keuze is aan u! Bovendien kunt u deze bediening elegant en efficiënt verwerken in een standzuil.

H-_DSG4466-210213.jpg
garagepoort breda

AFSPRAAK MAKEN

Neem contact op met IN- 'N OUTDOOR Sun Express Doors voor een vrijblijvend meetbezoek op locatie.

Maak een afspraak
garagedeuren in breda

BEKIJK BROCHURES

Al onze producten hebben een uitgebreide Hörman-productbrochure.

Bekijk brochure
Garagedeur Breda

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag eenvoudig een offerte aan van een Hörman product.

Vraag offerte aan
Scroll naar boven