Aandrijvingen voor inrithekken

Staat uw woning of pand langs een (drukke) verkeersweg? Dan is het niet handig als u moet stoppen om het hek te openen. Met een Hörmann-aandrijving kunt u uw draai- of schuifhek automatisch openen.

Met automatische hekken kunt u zonder te stoppen direct vanuit het verkeer uw terrein oprijden. Speciaal voor schuifhekken heeft Hörmann de LineaMatic ontwikkeld en voor draaihekken de RotaMatic. De RotaMatic Accu is een speciale aandrijving voor automatische hekken zonder stroomaansluiting.

Wilt u meer informatie over automatische hekken?
Neem een kijkje in onze brochure of maak vrijblijvend een afspraak. Wilt u de prijs weten van de automatische hekken die u op het oog heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

1/ Veilig

H-G5QJ3497-150909.jpg

Hoge veiligheid

De inritaandrijvingen van Hörmann zijn in elke fase van het openen en sluiten betrouwbaar en veilig. Uw hek stopt direct bij contact met een plotselinge hindernis. Standzuilen met fotocellen bieden extra veiligheid. Uw inrithek stopt namelijk onmiddellijk wanneer de fotocelstraal wordt onderbroken.

Het BiSecur-radiosysteem van Hörmann, dat in de LineaMatic en RotaMatic is opgenomen, biedt extra veiligheid. Alle handzenders van Hörmann zijn standaard uitgerust met dit systeem. Uw hek is op deze manier niet te kraken met een ‘vreemde’ afstandsbediening. BiSecur biedt bovendien meer comfort. Als u op de knop drukt, ziet u op uw handzender of uw inrithek echt gesloten is. Dat is vooral praktisch wanneer u uw hek niet direct in het zich heeft.

2/ Vrijwel geruisloos

Vrijwel geruisloos

De Hörmann-aandrijvingen voor inrithekken zorgen met de softstart en softstop voor een bijzonder rustige en veilige hekloop. Als u het hek opent, komt het zonder haperen in beweging en bij het sluiten wordt het zacht afgeremd. Op die manier worden de aandrijving en het inrithek ontzien. Dat is wel zo fijn voor u en uw buren!

H-G5QJ3666_Antrieb_frei-050310.jpg

3/ Robuust

H-D27M1608-050310.jpg

Lange levensduur

De inritaandrijvingen van Hörmann zijn stevig en van zeer hoge kwaliteit, als het gaat om de mechanische belasting. Het weerbestendige en duurzame materiaal garandeert een lange levensduur. Speciaal voor koude gebieden heeft Hörmann de RotaMatic ontwikkeld, met geïntegreerde verwarming (tot -35°C).

garagepoort breda

AFSPRAAK MAKEN

Neem contact op met IN- 'N OUTDOOR Sun Express Doors voor een vrijblijvend meetbezoek op locatie.

Maak een afspraak
garagedeuren in breda

BEKIJK BROCHURES

Al onze producten hebben een uitgebreide Hörman-productbrochure.

Bekijk brochure
Garagedeur Breda

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag eenvoudig een offerte aan van een Hörman product.

Vraag offerte aan
Scroll naar boven