Deuraandrijvingen

Wilt u uw garagedeur of inrithek automatisch laten openen en sluiten? Automatische garagedeuren of automatische hekken bieden uitkomst.

Met de aandrijvingen van Hörmann voor een automatische garagepoort opener kan bijna elke deur automatisch openen en sluiten. Dit kan door op een knop te drukken of met behulp van een sensor. Hörmann heeft een breed aanbod aan aandrijvingen voor automatische garagepoortopeners. Daarnaast bieden wij accessoires voor aandrijvingen. Snel, veilig en krachtig; kies de aandrijving die het beste past bij uw specifieke situatie. Bijvoorbeeld een stille en veilige aandrijving voor uw automatische garagedeuren of automatische hekken. Door de krachtige motoren kunt u, zelfs als er veel wind staat, snel in- en uitrijden. Speciaal voor industriële omgevingen heeft Hörmann specifieke aandrijvingen ontwikkeld. Zo kunt u de automatische garagepoortopener ook in een industriële omgeving gebruiken.

Wilt u meer informatie over aandrijvingen voor een automatische garagepoort opener?

Neem een kijkje in onze brochure of maak vrijblijvend een afspraak. Wilt u de prijs weten van verschillende aandrijvingen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

garagedeuraandrijvingen.jpg

Aandrijvingen voor garagedeuren

Als u ’s nachts of met slecht weer thuiskomt of vertrekt, dan is het wel zo prettig om in de auto te blijven zitten. Uw garagedeur opent en sluit automatisch met de deuraandrijving van Hörmann. Eén druk op de knop, comfortabel en veilig.

Bekijk aandrijvingen voor garagedeuren
inrithekken.jpg

Aandrijvingen voor inrithekken

Staat uw woning of pand langs een (drukke) verkeersweg? Dan is het niet handig als u moet stoppen om het hek te openen. Met een Hörmann-aandrijving kunt u uw draai- of schuifhek automatisch openen. En op die manier zonder te stoppen direct vanuit het verkeer uw terrein oprijden. Speciaal voor schuifhekken heeft Hörmann de LineaMatic ontwikkeld en voor draaihekken de RotaMatic.

Bekijk aandrijvingen voor inrithekken
accessoires.jpg

Accessoires voor aandrijvingen

Bij alle aandrijvingen van Hörmann is een gevarieerde serie accessoires beschikbaar. Bijvoorbeeld design-handzenders in verschillende kleuren en ontwerpen. Ook heeft Hörmann een techniek ontwikkeld – BiSecur – waarmee u uw garagedeur, inrithek, verlichting, etc. nóg comfortabeler en veiliger kunt bedienen.

Bekijk accessoires voor aandrijvingen
garagepoort breda

AFSPRAAK MAKEN

Neem contact op met IN- 'N OUTDOOR Sun Express Doors voor een vrijblijvend meetbezoek op locatie.

Maak een afspraak
garagedeuren in breda

BEKIJK BROCHURES

Al onze producten hebben een uitgebreide Hörman-productbrochure.

Bekijk brochure
Garagedeur Breda

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag eenvoudig een offerte aan van een Hörman product.

Vraag offerte aan
Scroll naar boven