Reparatie & Onderhoud

Is uw garagedeur of garagepoort defect of moet een onderdeel vervangen worden? IN- 'N OUTDOOR Sun Express Doors verzorgt onderhoud aan uw garagedeur en onderhoud aan uw garagepoort. Wij vervangen of herstellen uw garagepoort vakkundig en snel. We hebben immers een uitgebreide expertise opgebouwd op het gebied van garagedeuren/garagepoorten en garagedeuraandrijvingen/garagepoort aandrijvingen. Voor Hörmann-deuren en voor deuren van andere fabrikanten kunt u bij ons terecht voor:

  • reparatie van uw deur
  • onderhoud garagedeur of onderhoud garagepoort (onderhoudsbeurt)
  • nieuwe aandrijvingen op uw bestaande deur(en)
  • veren voor uw kanteldeuren
  • servicebeurten voor uw deur(en)
  • diverse Hörmann-deuronderdelen

Contact

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor onderhoud van uw garagedeur of onderhoud garagepoort? Neem dan contact op met IN- 'N OUTDOOR Sun Express Doors Terheijden!

Werkwijze

Is uw deur kapot? IN- 'N OUTDOOR Sun Express Doors komt graag bij u langs om de schade op te nemen. Als we uw deur kunnen repareren, dan doen we dat direct. Mocht er meer aan de hand zijn, dan komen we vrijblijvend een kijkje te nemen en de schade op te nemen. Daarna ontvangt u een duidelijke offerte van ons voor de reparatie of vervanging van uw deur.

Diezelfde werkwijze en service kunt u van ons verwachten bij de verkoop van nieuwe deuren. Desgewenst komen we bij u thuis of op locatie vrijblijvend meten, zodat we u daarna een passende en vrijblijvende offerte kunnen sturen of u gericht kunnen adviseren.

No cure no pay

Kunnen we uw deur niet maken? Dan hoeft u ons niets te betalen. Ook berekenen we in dat geval geen voorrijkosten.

Garantie

Uw Hörmann-deur heeft 10 jaar garantie op de vaste delen en 5 jaar garantie op de draaiende onderdelen (veren, wieltjes, scharnieren, etc.). Ook op de elektrische aandrijvingen heeft u 5 jaar garantie.

Is uw deur van een andere fabrikant? In dat geval kunnen we helaas geen garantie geven. Het gaat dan vaak om een oude deur. Maar neem gerust contact met ons op, we kijken graag samen met u naar een oplossing.

sectionaal garagedeur breda

AFSPRAAK MAKEN

Neem contact op met IN- 'N OUTDOOR Sun Express Doors voor een vrijblijvend meetbezoek op locatie.

Maak een afspraak
elektrische garagedeur breda

BEKIJK BROCHURES

Al onze producten hebben een uitgebreide Hörman-productbrochure.

Bekijk brochure
garagedeuren omgeving breda

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag eenvoudig een offerte aan van een Hörman product.

Vraag offerte aan
Scroll naar boven